Red Bean Mochi

Røde bønner Mochi

Ingredienser:

  • Til hudindpakning:  
  1. Glutinholdigt mel: 110g 
  2. Rismel: 20 g 
  3. Sukker: 45 g 
  4. 1 tsk madolie 
  5. 1/2 kop vand 
  • Til fyld af røde bønner:  
  1. 150 g røde bønner 
  2. 20 g sukker 
  3. 20 g kokosmælk 
  4. Vanille ekstrakt 

 

Instruktion: 

  1. Bland godt klistret mel, rismel, sukker, vand og madolie i en stor skål.
  2. Dæk skålen med plastik madfolie og lad den derefter stå i mikrobølgeovnen i 1 minut. Tag den ud til kontinuerlig blanding, inden den sættes i mikroovn i yderligere 1 minut.
  3. Brug en spatel til at blande den kogte dej, før den flades ud på bordet (strøet med majsstivelse for at forhindre klæbrighed). Del dejen i 8 lige store dele og form den til en cirkel.
  4. Vask den røde bønne med vand og lad den blive blød aftenen før.
  5. Kog røde bønner med kokosmælk og tilsæt vand, indtil det dækker overfladen af ​​bønnen. Kog over svag varme, og rør det jævnt.
  6. Da bønnerne er bløde, kværn dem sammen med vanilje, sukker og en knivspids salt.
  7. Bland den røde bønnepasta godt og form den derefter til mellemstore kugler, så fyldet bliver til.

Efterlad en kommentar

Your title