Asian Food Supply A/S er en asiatisk fødevareleverandør med base i Danmark. Vi leverer en bred samling af asiatiske fødevarer og distribuerer til mange førende nordiske og europæiske supermarkedskæder. Vi handler kun med pålidelige organisationer, vi kender godt og køber direkte fra producenterne. Derudover inspicerer vi med jævne mellemrum vores samarbejdspartnere og har afdelinger og personale i forskellige asiatiske nationer. Da vi har vores eget lager i Danmark, er vi i stand til at tilbyde hurtig og fleksibel pakning og forsendelse af alle produkter. Da alle processer er afsluttet på stedet, er vi desuden i stand til at opsætte just-in-time levering, mens vi stadig er i stand til at håndtere en nødsituation.

Vision og Missioner

Vi ønsker at gøre asiatisk mad mere tilgængelig for mennesker over hele verden og give vores kunder en frisk smag af Orienten.

Vi lægger en stor indsats i at tilbyde kunderne karakteristiske shoppingoplevelser med nichevarer, der er af højeste kvalitet og er nøje udvalgt blandt velrenommerede produktionspartnere i Vietnam, Japan, Malaysia og østlige lande.

Ansvar

Tre søjler understøtter vores forretning:
  • Dedikationen til at udfordre status quo og engagere sig i innovative ideer
  • Forståelse og bevidsthed om de vanskeligheder, som detailbranchen står over for.
  • Ansvarlighed, respekt for andre, for kolleger og omsorg for produkter.

Asian Food Supplys fødevareprodukter er alle nøje udvalgt for at sikre en god kvalitet.

Faktisk driver vi forretninger "på rodniveau" - direkte med producenten - ikke blot for at få en god handel, men også for at sikre produktkvalitet og mulighed for at udføre on-site audits og kontroller af både arbejdsmiljøet og produkterne dem selv.

Vores leverandører tester rutinemæssigt kvaliteten af ​​al import og al udenlandsk produktion. Efter bedste evne køber vi kun råvarer fra leverandører, der har opnået mindst én af følgende certificeringer: BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000, BSCI, GFSI og KRAV

Vores produkter