Vietnamese Summer Rolls

vietnamesisk

Sommerruller

Ingredienser:

  • 18 kogte mellemstore rejer (21/25 tal)
  • 3 pakker ris vermicelli 
  • 1 stor gulerod, skrællet og skåret i tynde stave 
  • 1 til 2 agurker, skåret i stave 
  • 1/2 kop løst pakkede mynteblade 
  • 12 stykker salat 
  • 22 cm runde eller firkantede rispapirark 
  • Varmt vand til at rulle forårsruller  

Instruktion:

  1. Dyp et stykke rispapir i det lunkne vand for at fugte overfladen. Det bør ikke tage mere end et par sekunder at fuldføre. 
  2. Spred rispapiret ud på din arbejdsflade. Læg et stykke salat ved siden af ​​rispapirets underkant. Læg en lille knivspids af hver af følgende ingredienser over midten af ​​salatbladet: risnudler, gulerødder, agurk. Tilføj 3 rejestykker og arranger under den øverste kant af rispapiret. 
  3. Tag fat i den nederste kant af rispapiret og salaten og begynd at rulle forårsrullen sammen. Fold i venstre og højre side. Rul forårsrullen færdig helt til slutningen. 
  4. Server forårsrullerne med dipsaucen. 

        Efterlad en kommentar

        Your title