Hurtig og nem oksekød Pho
Ingredienser:
- 100 g friske bønnespirer og asiatiske friske krydderurter (basilikum, forårsløg eller hvidløg)
- 800 ml vand
- 250 g oksekød, meget tynde skiver (erstat oksekød med kogt kylling eller tofu)
- 1 Golden Lotus vietnamesisk Pho Kit
- Åbn posen med urter og krydderier, og læg infusionsposen i en gryde med 800 ml kogende vand. Skru ned for varmen og lad det simre i cirka 30 minutter.
- Tilsæt kyllingekødet (hvis kylling er dit valg) i den kogende suppe. Læg låg på gryden og lad det stå i 15 minutter, indtil kødet er gennemstegt.
- Fjern urte- og krydderiinfusionsposen fra gryden, klem med en ske mod kanten af gryden og kassér derefter. Urtesuppen er nu klar.
- Tilsæt nudlerne i den kogende suppe og kog i 7 minutter.
- Hæld suppen sammen med nudler og kylling i 2 individuelle serveringsskåle.
- Læg råt oksekød eller tofu i tynde skiver (hvis det er dit valg) over nudlerne og top med friske bønnespirer og krydderurter.
- Tilsæt Hoisin- og Sirachasauce efter din egen smag. Serveres varm.