Quick and Easy Beef Pho

Hurtig og nem oksekød Pho

Ingredienser:

  • 100 g friske bønnespirer og asiatiske friske krydderurter (basilikum, forårsløg eller hvidløg)
  • 800 ml vand
  • 250 g oksekød, meget tynde skiver (erstat oksekød med kogt kylling eller tofu)
  • 1 Golden Lotus vietnamesisk Pho Kit
Instruktioner:
  1. Åbn posen med urter og krydderier, og læg infusionsposen i en gryde med 800 ml kogende vand. Skru ned for varmen og lad det simre i cirka 30 minutter.

  2. Tilsæt kyllingekødet (hvis kylling er dit valg) i den kogende suppe. Læg låg på gryden og lad det stå i 15 minutter, indtil kødet er gennemstegt.

  3. Fjern urte- og krydderiinfusionsposen fra gryden, klem med en ske mod kanten af ​​gryden og kassér derefter. Urtesuppen er nu klar.

  4. Tilsæt nudlerne i den kogende suppe og kog i 7 minutter.

  5. Hæld suppen sammen med nudler og kylling i 2 individuelle serveringsskåle.

  6. Læg råt oksekød eller tofu i tynde skiver (hvis det er dit valg) over nudlerne og top med friske bønnespirer og krydderurter.

  7. Tilsæt Hoisin- og Sirachasauce efter din egen smag. Serveres varm.

Efterlad en kommentar

Your title