Green Curry Recipe

Grøn karry

Ingredienser:

  • 200 gram kyllingelår. 
  • 300 ml kokosmælk 
  • Grøn karrysauce 
  • 200 gram aubergine 
  • Babymajs, grønne bønner 
  • Kaffir lime blade 
  • Krydderurter: basilikum, frisk chili eller lidt paprika 

 

Instruktion:

  1. Vask hele kyllingelårene med salt under vand
  2. Steg lidt kyllingelår med hvidløg for at fastgøre huden og forbedre smagen
  3. Kog 200 ml frisk kokosmælk, og tilsæt grøn karrysauce
  4. Juster varmen lavere end originalen og kog indtil du får en tyk blanding, og tilsæt derefter kyllingelår. Rør kyllingen godt, så den blandes med bouillonen i gryden, ca 5-7 minutter, kødet er tilberedt.
  5. Når kyllingen er blød, fortsæt med at tilføje de resterende 100 ml kokosmælk til gryden. Kog indtil det koger, og tilsæt derefter aubergine, babymajs og grønne bønner for at lave mad.
  6. Tilsæt 2 tsk sukker og 1 tsk fiskesauce, ½ tsk chilipulver (eller hakket frisk chili) og basilikumblade, rør godt rundt og sluk for varmen.

Efterlad en kommentar

Your title