How to use Vegan Fish Sauce

Vegansk fiskesauce, perfekt til masser af asiatiske opskrifter. Den er salt og fuld af smag, lavet med ingredienser og klar på få minutter.

Vegansk fiskesauce er et krydderi, der fungerer godt til mange forskellige asiatiske retter. Det giver den en lækker smag og gør virkelig en forskel, når du tilbereder nye opskrifter!  

Denne sauce er en grundlæggende spisekammeringrediens, som alle bør have ved hånden. Det kan være meget nyttigt, når du laver retter som ramen, nudler eller endda andre saucer, fordi det giver en fantastisk dybde af smag.  

Komplekse supper og gryderetter

Et skvæt fiskesauce kan virke malplaceret i chili, men det er en ideel måde at tilføje kødfuld dybde til supper og gryderetter (og nej, din ret smager ikke som fisk!). Har du brug for bevis? Led ikke længere end vores hurtige trykkoger kylling chile verde eller en skål med krydret chorizo ​​og Pinto Bean Chili. Fiskesauce forstærker også den velsmagende rigdom af vores franske løgsuppe, tilføjer karakter til denne filippinske kylling- og rissuppe og krydrer bouillonen til Traditional Beef Pho.  

Hvor længe holder denne veganske fiskesauce?

Denne veganske fiskesauce holder sig i 1 måned i køleskabet. Husk at opbevare den i en forseglet beholder og ryst den inden brug for at sikre, at alle ingredienserne er godt blandet.  

Kan jeg fryse denne veganske fiskesauce?

Selvfølgelig! Jeg vil anbefale dig at fryse den ned i små portioner i en isterningeform, så du kan bruge hver portion individuelt.  

I så fald behøver du ikke at tø dem op tidligere, så du skal bare tilføje de frosne terninger i din varme gryde eller gryde, mens du laver mad. Den holder i op til 2-3 måneder i fryseren.  

Sådan bruger du vegansk fiskesauce

Dette krydderi passer godt til masser af asiatiske opskrifter. Brug den ligesom almindelig fiskesauce og spis den til retter som pad Thai, vegansk ramen, thaisupper og masser af andre lækre måltider.

Efterlad en kommentar

Your title