Kylling ris karry opskrift

Ingredienser:
- 100 g jasminris.
- 200 g kylling.
- Broccoli, løg.
- 40 g smør.
- Panko.
- 1 æg.
- 100 ml Frisk mlik.
- Mel til alle formål.
- 50ml Golden Lotus Karrypasta.
- 35 g dej.
Instruktion:
- Vask broccoli og løg, og skær dem derefter i stykker.

- Mariner kyllingen med gurkemejepulver og salt i 20 minutter.

- Bland 1 æg og 100 ml frisk mælk. Dyp kyllingen i æg, indtil den er dækket, og dyp derefter i pankoblandingen, og tryk kyllingen ind i krummerne, indtil den er helt dækket.

- Brug en slip-let pande, tilsæt olie og steg kyllingen i 5 minutter på hver side og fjern kyllingen.

- Tilsæt smør i den varme pande. Tilsæt derefter 50 ml Golden Lotus karrypasta, 50 ml vand og 35 g dej i varmt smør.

- Tilsæt løg og broccoli og rør til det er kogt.

- Serveres bedst med ris, mens den stadig er varm.

1 kommentar
Tan Nguyen
Easy to cook and very helpful!