Et samarbejde for at styrke dit private label


Udvalget af asiatiske fødevarer er rigeligt, og der er mange forskellige smagsoplevelser.


Derfor står Asian Food Supply til din rådighed med rådgivning og sparring gennem hele processen fra idéudvikling til det endelige produkt. Ligeledes hjælper vi gerne med at indkøbe produkter uden for vores eget sortiment.

Asian Food Supply private label produkter er kendt for deres høje kvalitet tilpasset individuelle ønsker og krav. Vi hjælper dig med at identificere behov, tilpasning af kvalitet, ændringer af smags- og smagsvarianter, design og produktion af emballage samt lancering af produktet.

Dette er alt sammen velfunderet på vores unikke indsigt og mangeårige erfaring med forbrugeradfærd, detailhandel og produktion af fødevarer i Asien.


En unik kombination


Asian Food Supply er en unik kombination af erfaring og viden om europæisk kultur, smag og tradition. Vi ved, hvad vores kunder søger, og hos hvilke leverandører vi kan finde de rigtige produkter, produktionsmetoder og priser. Vi peger også gerne på alternative leverandører og hjælper med at etablere samarbejdsaftaler.

Vi køber ind over hele Asien, dog primært Thailand, Vietnam, Indonesien, Sri Lanka, Filippinerne og Kina. Vi har kontorer flere steder i Asien og besøger løbende vores producenter for at sikre, at arbejdsforholdene er i orden, og at den fysiske produktion af varerne er tilfredsstillende og overholder vores CRS-politik.

Vi bestræber os på udelukkende at købe råvarer fra leverandører, der er godkendt gennem mindst én af følgende certificeringer: BRC, IFS, ISO 22000, BSCI, FSSC 22000, GFSI & KRAV. Hvis du ønsker mere information om de forskellige certificeringer, er du velkommen til at kontakte os.

Al udenlandsk produktion kvalitetstestes løbende, og importen testes løbende af vores leverandører.

På den måde bliver Asian Food-kunder og samarbejdspartnere en del af et topprofessionelt og fleksibelt samarbejde, hvor professionel autoritet og en tæt dialog går hånd i hånd for at sikre det optimale resultat.


Pakning som du ønsker


Hvert produkt skal være en fryd for øjet og sende de rigtige signaler til at bestå den endelige test fra forbrugerne, når de først er på butikshylderne.

Derfor rådgiver vi om konstruktion af emballage for at give den et tiltalende og autentisk udseende. For det er emballagen, der sælger indholdet første gang – og kvaliteten, der får kunderne til at komme tilbage.

For at tilbyde maksimal fleksibilitet til vores kunder samarbejder vi med lokale fyldningsanlæg i Danmark. Det gør os i stand til at levere hurtigt og i fleksible mængder, og samtidig tilbyde et større udvalg af flasker og gryder, der matcher den europæiske smag, krav og standarder.

Vi tilbyder desuden maksimal fleksibilitet gennem vores kontakt til trykkerierne og fylderne i såvel produktionslandene som i Danmark, så alt indkøbes, hvor valget er størst, kvaliteten rigtig og prisen konkurrencedygtig.


Eget lager for maksimal fleksibilitet


Da vi har eget lager i Danmark, kan vi tilbyde hurtig og fleksibel pakning og levering af alle produkter. Og da alle processer udføres i vores egne lokaler, giver det os mulighed for at opsætte just-in-time levering, men også at klare en hastesituation.

Vi pakker efter kundespecifikation på vores lager og med GS1 pallelabelsene sikrer vi sporbare forsendelser.


Løbende dialog og udvikling af samarbejdet


Det er et kendetegn for Asian Food Supply, at samarbejdet for os ikke stopper, når varerne er kommet rettidigt afsted til kunderne. Vi følger løbende op på leverancer samt på vores samarbejde, så vi altid ved, at vores kunder - såvel som deres - er glade.

Vi inviterer også vores kunder til en dialog om nye produkter og nye muligheder for at styrke deres profil og markedsposition. For da vi lover at løfte det private niveau til et højere niveau, er vi forpligtet til at holde vores fokus på at lytte, reflektere og handle.

Vi har en unik produktviden og deler den gerne med vores kunder. For det er den eneste måde, vi kan tjene og fortjene den langsigtede relation, vi har med mange af vores kunder.