Vermicelli med Vegetariske forårsruller
Ingredienser:
- Ris vermicelli
- Rispapir
- Taro
- Øresvamp i træ
- Grøntsager på dåse
- Tofu
- Hvidløg og chili fiskesauce
Instruktion :
- Udblød risvermicelli i vand ca. 12-15'. Kog nudler fra 7-10p, skyl med rent koldt vand
- Kom taro-strimler, øresvampe, dåsegrøntsager og tofu i en skål. Bland godt.
- Dyp rispapiret i en skål med varmt vand. Vend rispapiret i en cirkulær bevægelse, indtil det er blødt og klistret.
- Fold venstre og højre side af rispapiret stramt. Fold derefter bunden af rispapiret til midten og rul forsigtigt.
- Friturestegte forårsruller fra 8-10' til de er brune.
- Serveret vermicelli med forårsruller, dypning med hvidløg og chili fiskesauce.