Vermicelli with Vegetarian Spring Rolls

Vermicelli med Vegetariske forårsruller

Ingredienser:

  • Ris vermicelli
  • Rispapir
  • Taro
  • Øresvamp i træ
  • Grøntsager på dåse
  • Tofu
  • Hvidløg og chili fiskesauce

Instruktion :

  1. Udblød risvermicelli i vand ca. 12-15'. Kog nudler fra 7-10p, skyl med rent koldt vand
  2. Kom taro-strimler, øresvampe, dåsegrøntsager og tofu i en skål. Bland godt.
  3. Dyp rispapiret i en skål med varmt vand. Vend rispapiret i en cirkulær bevægelse, indtil det er blødt og klistret.
  4. Fold venstre og højre side af rispapiret stramt. Fold derefter bunden af ​​rispapiret til midten og rul forsigtigt.
  5. Friturestegte forårsruller fra 8-10' til de er brune.
  6. Serveret vermicelli med forårsruller, dypning med hvidløg og chili fiskesauce.

Efterlad en kommentar

Your title