Farverige friske forårsruller
Ingredienser:
- Rispapir
- Rice vermicelli / Brun ris vermicelli
- Jordnøddesmør
- Grøn/gul peberfrugt
- Hvid bøgesvamp
- Romainesalat
- Gulerødder
- Agurker
Instruktion :
- Kog gulerødder og skær i strimler.
- Rens og skær agurk, grøn peberfrugt, gul peberfrugt i strimler.
- Rens og kog hvid bøgesvamp.
- Steg hvidløg og tilsæt jordnøddesmør, kom derefter lidt vand. Rør til det er tyknet og boblende.
- Tilføj i denne rækkefølge for nemmere indpakning: 1 blad romainesalat, vermicelli, gulerødder, agurker, grøn og gul peberfrugt, hvid bøgesvamp.
- Fold siderne ind. Rul derefter, mens du holder alt indeholdt, indtil du har nået slutningen.
- Skær i halve. Gentag processen for de resterende ingredienser.
- Server med jordnøddesauce.